Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Nieuwe Single Wimmie Bouma : In Het Zicht Van De Haven !

“In het zicht van de haven” is Wimmie Bouma’s nieuwste single waarmee hij wederom terugkeert naar de stijl én de liedjes met inhoud waarmee zijn carrière, nu zo’n 15 jaar geleden, van start ging. Deze sympathieke zanger uit Zwolle is bij vele muziekliefhebbers en zeker de fans zeer herkenbaar omdat zij deze volkszanger onmiddellijk herkennen zodra één van zijn inmiddels vele liedjes ergens wordt gedraaid. Een volkomen eigen geluid, prettig gekleurd, en een eigen stijl waarmee hij zorgt dat de teksten tot leven komen.
Inmiddels heeft deze zingende schilder, vader van 2 kits en geflankeerd door een echtgenote die volledig achter- en naast hem staat, al drie albums mogen uitbrengen. Onlosmakelijk zal ‘De Ring Die Jij Draagt’, de mega-hit van Wimmie Bouma waarvoor hij een gouden award in ontvangst mocht nemen, verbonden zijn en blijven aan zijn carrière.

Wimmie Bouma komt met een splinternieuwe song "In het zicht van de haven” Een échte Wimmie Bouma plaat die dit keer is geschreven door Olav Hesselmans! Olav kent de muziek van Wimmie en heeft daarom speciaal deze plaat voor hem geschreven. Martin Sterken heeft, zoals bij grote hits als: "De ring die jij draagt", "Als jij het niet meer weet" en vele anderen, ook deze single weer geproduceerd. Met steun en toeverlaat Henri van Velzen van HVV Records heeft Wimmie Bouma weer een fantastische plaat mogen maken! Een echte Wimmie Bouma plaat alwaar de sound je meteen aan Wimmie doet denken De vorige single "Ik tel geen sterren" heeft het uitzonderlijk goed gedaan, daarom wil het hele team om Wimmie Bouma jullie bedanken dat deze zo goed is opgepakt en hopen natuurlijk dat deze nieuwe single op dezelfde wijze omarmt zal worden.

Alvast bedankt voor uw medewerking en we hopen dat óók deze single weer bij u in de smaak mag vallen! Vanaf 21 oktober is ‘In het zicht van de haven’ van Wimmie Bouma verkrijgbaar in de legale downloadshops, is dan ook te beluisteren via de streamingsdiensten en daarnaast zal de videoclip op diverse kanalen te zien zijn.

Bekijk hier de videoclip : Wimmie Bouma - In Het Zicht Van De Haven

Meer informatie : www.zangerwimmiebouma.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren