Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Single Angelina Lemoine is volks met soul : Wacht Niet Op Mij !

‘Wacht niet op mij’, de nieuwe single van Angelina Lemoine, is volks maar er zit ook soul in. “Niet iets wat je snel hoort en daarom vind ik dat zo leuk!”, aldus de 23-jarige zangeres. Ook is zij apetrots op haar samenwerking met de mensen rondom André Hazes

“Het liedje is volks, maar ook heerlijk swingend en heeft soul in zich.”, vertelt Angelina Lemoine over haar nieuwe single ‘Wacht niet op mij’. “Niet iets wat je snel hoort en daarom vind ik dat zo leuk!”, vervolgt ze. Het is geschreven door producer Bram Koning, iemand die zij al een aantal jaren kent. Maar eigenlijk ook iemand waar ze tegenop kijkt, want hij hoort bij het team rondom Hazes. Eén van Angelina haar grootste idolen. Naast Bram hebben er ook diverse muzikanten uit de Hazes-band meegewerkt aan ‘Wacht niet op mij’. “Ik ben heel erg trots en blij met deze kans en productie. En ik vind het fantastisch dat er zulke super goede muzikanten aan meegewerkt hebben.”, jubelt een blije Angelina Lemoine.

Bekijk hier de videoclip : Angelina Lemoine - Wacht Niet Op Mij

Meer informatie : Facebook Angelina Lemoine
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren