Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Jeffrey Compier swingt vrolijk het najaar in met ‘Zij Is Mooi’!

Op 3 oktober 2019 kwam de nieuwe single ‘Zij Is Mooi’ van Jeffrey Compier uit. Jeffrey is een 38 jarige zanger uit Amsterdam en heeft al enige jaren ervaring in de Nederlandse muziekbusiness. Het nummer is geproduceerd door Martijn Sietsema en Rick Moor.

In de zomer van 2019 kwam Jeffrey dankzij George Thé in contact met deze heren. De klik was er meteen en ze hebben met veel enthousiasme aan deze plaat gewerkt. De herfst mag dan inmiddels wel voor de deur staan, maar dat zal de pret na het horen van dit nummer zeker niet drukken, dus zing en swing mee!

Na de redelijk succesvolle powerballad ‘Nee Het Komt Niet Meer Goed’ heeft Jeffrey er opnieuw voor gekozen om alle zaken rond de single in eigen hand te houden. Hij ging hiervoor weer een samenwerking aan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de release, marketing en promotie.

Bekijk hier de videoclip : Jeffrey Compier - Zij Is Mooi

Meer informatie : www.jeffreycompier.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren