Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Nieuwe Single Mick Harren : Jij Gaat Mijn Liefde Missen !

Mick Harren (52) wilde eigenlijk geen cover, maar zijn nieuwe single 'Jij gaat mijn liefde missen' is toch een cover. Het is eigenlijk ook niet zo erg, want zijn grootste succes 'Sweet Caroline' (2007) was natuurlijk ook een cover. 

Mick Harren was niet van plan om een cover uit te brengen, ondanks dat zijn grootste hit 'Sweet Caroline' ook een cover is. Hij wilde graag een eigen geschreven single uitbrengen. Zelf draait hij graag liedjes van Lou Rawls, met name 'You never find' en 'See you when you get there'. "Ik draaide het altijd al, die zing ik altijd uit volle borst mee.", aldus Mick. Desondanks dat het geen cover mocht worden, heeft hij toch gekozen voor de muziek van Lou Rawls: 'You'll never find another love' is 'Jij gaat mijn liefde missen' geworden.
"Ik moet wel een moderner jasje, maar zonder het origineel te schaden.", legt Mick uit. De karakteristieke piano uit de klassieker is gebleven en het is volgens de zanger een dansbaar en makkelijk mee te zingen nummer door de tekst van Mick en Bram Koning. "Ik ben er heel blij mee.", vervolgt hij.

Bekijk hier de videoclip : Mick Harren - Jij Gaat Mijn Liefde Missen

Meer informatie : www.MickHarren.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren