DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


“Voel de Passie” die Gerben Tijssen voelt met zijn nieuwe single !

Gerben Tijssen (32) uit het Gelderse Heerde brengt zijn 7e singel alweer uit met de mooie titel “Voel de Passie”. Gerben die vanaf zijn 17e bezig is in de muziek en nu 13 jaar professioneel aan de weg timmert omschrijft zijn nummer als vrolijk en dansbaar.

Hoe deze single tot stand kwam vertelt de Heerdenaar graag. Hij was op weg naar huis na een nachtelijke rit toen hij een heerlijke melodie op de radio hoorde. Zo begon hij een tekst te maken en die gelijk opgenomen op zijn telefoon. Nadat hij had geslapen heeft hij contact gezocht met ANRO producties uit Apeldoorn (Roy Otters) . In de studio hebben ze samen een opmaat gemaakte band gemaakt en de tekst passend gemaakt. “Voel de Passie “ heeft een tekst die over de passie van de liefde gaat die hij zelf voor zijn Vriendin voelt. Omdat Gerben ook van Rock & Roll houd staat er ook een 2e nummer op deze CD genaamd ”zomer“ een fijne sound waar je heerlijk op los kunt gaan.

In een bomvolle feesttent met ruim 500 bezoekers heeft hij zijn single presentatie gehouden. De single werd heel goed ontvangen en het was een geslaagde avond. Gerben werd deze avond bijgestaan door een tal van artiesten o.a. : Pascal v/d Schagt, Jolanda ten Hoven , Jordy van Vilsteren, Mannes Bel, Wimmie Bouma en Het IJssel duo.

Natuurlijk hoort erbij dit nummer ook een mooie videoclip die inmiddels te zien is op You Tube. “Voel de Passie” is uit en Gerben Tijssen wenst jullie allen veel luister plezier.

Bekijk hier de videoclip : Gerben Tijssen - Voel De Passie

Meer informatie : www.gerbentijssen.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.