drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Nieuwe Single Angela Brink : Alles Lijkt Op Niets !

Angela Brink is 18 jaar, geboren in IJsselmuiden en debuteert nu met de single ‘Alles Lijkt Op Niets’. Al op zeer jonge leeftijd wist Angela dat haar hart bij muziek ligt en daarmee houdt zij zich al bezig sinds ze klein was. De afgelopen jaren heeft ze zich vooral geconcentreerd op de ontwikkeling van haar stem en begon ik ze te werken met Nederlandse pop.
“Gaaf hieraan vind ik dat ik mijn gevoel erin kan uiten en er eigenlijk alle kanten mee op kan. Op mijn eerste single is veel van mijn gevoel terug te vinden. Dit vind ik ook het allermooiste aan muziek. Ik sta op en ga slapen met muziek, het maakt mij vrolijk om ermee bezig te zijn. Ik hoop andere mensen er mee te kunnen inspireren en het zou super zijn dat mijn muziek bij het publiek in de smaak valt.“ aldus Angela. Voor haar debuutsingle ‘Alles Lijkt Op Niets’ schakelde Angela de hulp in van ‘veteraan’ Henny Thijssen en Maarten de Groot, die deze song speciaal voor Angela schreven. Maarten de Groot zorgde eveneens voor de productie. Een bijpassende videoclip is momenteel te zien op de clipkanalen. 

Bekijk hier de videoclip : Angela Brink - Alles Lijkt Op Niets

Meer informatie : Facebook Angela Brink
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren