drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Laura Ross verrast met ‘Maar als ik weg wil gaan” !

Deze 28 jarige zangeres uit Oss heeft met haar vorige single “Jij en ik” (2018) een enorme stap gemaakt op de muzikale ladder. Het heeft even geduurd maar nu is ze terug met “Maar als ik weg wil gaan”.
Laura kiest meestal voor vrolijke muziek, omdat zij dit ook graag uitstraalt.

Het leven gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn, daarom heeft ze nu een liedje die een geheel andere kant van haar laat zien, een nummer met veel gevoel, emotie en passie.
‘Veel liedjes worden op het lijf geschreven. Gewoon over dingen die je meemaakt of overkomt in je leven. Hieruit kunnen mooie teksten ontstaan’ aldus een trotse Laura.

In 2003 heeft BZN nummer "Maar Als Je Weg Wilt Gaan" op album uitgebracht. Dit is de basis geweest voor het uiteindelijke nummer van Laura zelf
Tijdens het muziekprogramma "De muzikale uitdaging" van TV73, hebben Nol Roos, Kees Tel en Laura Ross de tekst en de muziek in een nieuw jasje gestoken (in 3 uur tijd) Hierbij zijn de instrumenten weer van de muur afgehaald.

Bekijk hier de videoclip : Laura Ross - Maar Als Ik Weg Wil Gaan

Meer informatie : www.lauraross.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren