drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Voor Immer Hansi, DJ Ronnie geen Liberté maar Lieber Bier!

Immer Hansi & DJ Ronnie gaan met ‘(Geen Liberté Maar) Lieber Bier’ de oktoberfestmaanden feestend van start. Na de succesvolle apres-ski knaller ‘Party Code Rood’ zijn Immer Hansi en DJ Ronnie opnieuw de studio ingedoken. Het resultaat is de meest feestelijke parodie op de bekende plaat ‘Liberté’ van Parla & Pardoux en Les Lacs du Connemara.

Bijzonder en opmerkelijk is dat het Dames Hockey team MHCDES 7 uit Kaatsheuvel heeft meegewerkt aan de videoclip. Dit team noemt zichzelf DAMESBIER en mag zich sinds kort ook de Official Immer Hansi Biercrew noemen!

Immer Hansi gaat alleen voor 100% Bombenstimmung!! Ieder Bierfest, Oktoberfest, Mega-Park of Après-skiparty wordt met deze absolute Feestmaker ein verrückte Party! Hansi zingt VOLGASS eine schöne Mix van zijn eigene Partyhits maar ook kommen andere bekennte Fest und Après-skihits vorbei!

DJ Ronnie is een allround FeestDJ die voor elk feest inzetbaar is. DJ Ronnie heeft inmiddels zijn sporen wel verdiend, zowel in binnen- en buitenland. DJ Ronnie is eerder uitgeroepen tot nummer 1 Party DJ van Nederland.

Bekijk hier de videoclip : Immer Hansi En Dj Ronnie - Lieber Bier

Meer informatie Immer Hansi : www.immerhansi.com

Meer informatie Dj Ronnie : www.djronnie.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren