drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Mitch de Vrind laat je lekker zakken door de knieën !

De 26 jarige zanger Mitch de Vrind die in Leiden is opgegroeid en tegenwoordig woonachtig is in Katwijk aan Zee steekt niet onder stoelen en banken dat hij van gezelligheid houdt. Met “Zak maar lekker door je knieën” hoopt hij dan ook het publiek de dansvloer op te krijgen.

Hij vertelde zijn toenmalige producer dat hij graag een liedje wilde hebben met een lekker tempo. In zijn gedachten verschijnt er dan een beeld waar hij vervolgens een tekst op schrijft. In dit geval dacht hij aan draaiende heupen, lekkere billen en een avond die tot de volgende ochtend door mag gaan. Die boodschap is ook te zien in de clip die opgenomen is door Robert Vegt', verkondigt Mitch. Een drietal danseressen van Danceworks Velsen laten precies zien wat de bedoeling is. Om en nabij de burcht van Leiden vonden de opnames plaats. Het is één van de oudste nog bestaande voorbeelden van een burcht in Nederland. 'Gelukkig kregen we ook toestemming van de eigenaar van Koetshuis 'De Burcht' en Grandcafé 'De Burcht' om daar te filmen. Op het moment van de opnames leek het wel windkracht 12. We mochten gebruik maken van het tuintje dat achter deze panden gelegen lag', aldus Mitch Mitch de Vrind had nooit verwacht dat hij binnen een half jaar twee eigen singles op zijn naam kon zetten. Na z'n debuutsingle “Zon op mijn bol” die afgelopen mei werd gelanceerd volgt nu het vrolijke nummer “Zak maar lekker door je knieën”.

Mitch is werkzaam in de beveiliging en doet dat binnen zijn eigen bedrijf wat hij in de zomer van 2015 is gestart. Hierdoor is hij veel in de horeca te vinden waar ook zijn hart ligt, want hij heeft vele jaren in de horeca gewerkt. Elk weekend zingen dat is het liefste wat ik doe, de polonaise in gang te zetten en er een groot feest van te maken aldus Mitch de Vrind. En dat gaat hij zeker doen met zijn nieuwe single “Zak maar lekker door je knieën”

Bekijk hier de videoclip : Mitch De Vrind-Zak Maar Lekker Door Je Knieen

Meer informatie : Facebook Mitch De Vrind
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren