drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Nieuwe Single Danique : Drink Jij Een Glaasje Met Mij !

Danique (1998) is een Nederlandstalige zangeres uit Tiel. Danique maakte al vroeg in haar leven kennis met de Nederlandstalige muziek. Als klein meisje luisterde ze graag naar de verhalen van haar vader. De vader van Danique is geluidsman en had dus veel te vertellen over Nederlandstalige muziek en kon ook veel laten zien van Zangers/Zangeressen. Danique was hier altijd al erg van onder de indruk en ze ging met haar vader mee om het allemaal live mee te maken.

In 2011 kwam de tweede single van Danique uit genaamd: ‘Het leven is een wonder’, te vinden op YouTube. Door de opnames van deze singles werd Danique vaker geboekt voor optredens. In 2012 kwam haar derde single uit: ´Als ik je vang´.
2019 Die tijd om de showbizz ladder te gaan betreden is nu, acht jaar later, aangebroken. In de studio van StageNL Records heeft Danique haar debuutsingle opgenomen. “Zeven jaren” de hit van Bonnie St Claire heeft Danique in een nieuw muzikaal jasje gestoken.
Dat de lancering van de cover van Bonnie St Claire's hit “Zeven Jaren” zoveel positieve reacties op zou leveren had Zangeres Danique niet verwacht.
Danique is landelijk bekend geworden met de o.a. de liedjes : Zeven Jaren, Ga met me mee, C est la vie, Drink jij een glaasje met mij, Amore, Hou me nog één keertje vast en Vlieg nooit te hoog!!

Graag zie ik u terug bij één van mijn optredens!!

Bekijk hier de videoclip : Danique - Drink Jij Een Glaasje Met Mij

Meer informatie : Facebook Danique
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren