drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Nieuwe Single Monica West : De Kat Heeft Personeel !

Monica West is ambassadeur van de piraten van Nederland. Al jaren weet zij met haar muziek vele harten te veroveren.  Iedereen kent “De Regenboogmantel” en  zingt het uit volle borst mee. Maar ook de meer recente hits als  “Een lijntje naar de hemel”- “Hey Ouwe Joe” zijn verre van onopgemerkt voorbij gegaan terwijl  de meeste recente “Een rode Fender” al weken siert in de Piraten Top 30 en al meer dan een half jaar dagelijks aanwezig is in de Verzoekparade van TV Oranje. Maar Monica West weet ons wederom te verrassen want vandaag verschijnt de nieuwe single “Een kat heeft personeel” een nummer die zeker herkenning geeft bij iedereen die ervaring heeft met een huisdier.
Een Nederlandstalig country nummer die naar verwachting weer zeker op Airplay bij de diverse radiostations kan rekenen. “De kat heeft personeel” is beschikbaar als cd maar natuurlijk ook via de download en streaming sites.

Bekijk hier de videoclip : Monica West - De Kat Heeft Personeel

Meer informatie : Facebook Monica West
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren