DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Brabo Turk : Overwogen Verlangen !

De in Eindhoven geboren Brabo Turk, en tegenwoordig woonachting in het mooie Helmond, komt met een nieuw nummer met de titel “Overwogen verlangen” Het nummer, geschreven en geproduceerd door Roy Otters is een autobiografisch nummer, want het beschrijft hoe hij zijn liefde heeft leren kennen. Dit is alweer zijn 5e single die deze gezellige Brabantse zanger uitbrengt. Natuurlijk hoort bij een single een clip, en hiervoor is Robert Vegt van RTV Media Producties verantwoordelijk. Alles bij elkaar is het een mooie productie geworden en hoopt Brabo Turk dat vele zenders het gaan oppakken.

Brabo Turk is een 40 jarige zanger die doordeweeks werkt en in het weekend de metamorfose ondergaat van een artiest, nette kleding en een goede performance om het publiek te vermaken. Op het podium voelt hij zich dan een heel ander mens. Naast zijn eigen liedjes zingt hij ook nummers van o.a. Django Wagner, John de Bever en Wesley Ponsen. Want smartlappen en feestmuziek daar staat Brabo Turk voor!!

Bekijk hier de videoclip : Brabo Turk - Overwogen Verlangen

Meer informatie : Facebook Brabo Turk
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.