drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Nieuwe Single Colinda : Ik Ben Zo Blij !

De clip is al meer dan 100 duizend keer bekeken, het dubbele aantal streams op Spotify, kortom 'Die Ogen Van Jou', de afgelopen mei verschenen duetsingle van Colinda en Frank Verkooyen is meer dan uitstekend ontvangen door de liefhebbers van het Nederlandstalige lied. Dat er een vervolg hierop gaat komen lijkt wel vast te staan, maar allereerst is het tijd voor een nieuwe solo single van Colinda. “Dames dit zingen jullie allemaal mee”, zo liet de uit Tilburg afkomstige zangeres weten over het nieuwe liedje ‘Ik Ben Zo Blij’. De blijdschap spat dan ook van de plaat af, waarvan de tekst niets aan duidelijkheid te wensen over laat.

“Ik ben zo blij dat jij nu uit mijn leven bent mijn schat, het is over uit voorbij, ja echt.. ik ben je méér dan zat”. De zangeres is helemaal in haar nopjes met deze in The Boom! Music studio opgenomen meezinger die naar verwachting razendsnel elke dansvloer gaat vullen. Met Marcel Fisser op gitaar, Daniël Metz op accordeon, Frank Verkooyen als producent van de track en traditiegetrouw ondersteund door een fraaie videoclip, heeft Colinda weer een topsingle afgeleverd. ‘Ik Ben Zo Blij’, verschenen via Nationale Artiesten Parade, is uiteraard via de bekende streamingsdiensten en downloadshops te bemachtigen.

Bekijk hier de videoclip : Colinda - Ik Ben Zo Blij

Meer informatie : www.zangerescolinda.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren