DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Henna Grünholz met Gipsy remake van oude Johnny Jordaan hit : Kleine Noella !

De Haagse volkszanger Henna Grünholz is geboren op 14 februari 1953 en zit reeds vanaf zijn 14e levensjaar in de muziekbusiness. Aanvankelijk zingt hij in een band met familieleden, maar besluit al snel om solo verder te gaan. Henna zingt voornamelijk Nederlandstalig en heeft in zijn artiestenloopbaan al vele cd’s uitgebracht.

In 95/96 brengt hij zijn debuut album 'Mijn grootste vriend' uit met met o.a. het nummer 'Ode aan het schilderswijk'. Hierna volgen de singles 'Voor ieder een', 'Hoe moet ik verder', ‘Party time', 'Mijn kleine meid', het zelf gecomponeerde 'Mama' en 'Eenmaal komen er tranen' die voorzien is van echte Gipsy sound.
Nadat hij in februari van dit jaar een remake uitbracht van de Bolle Jan hit ‘Bloemen Beppie’, verrast hij ons met een heerlijke Gipsy versie van de oude Johnny Jordaan hit ‘Kleine Nöella’.
Voor deze single is Henna opnieuw een samenwerking aangegaan met zijn vriend en producer Peter van Kesteren, die ondertussen zijn befaamde La Haye Sound Studio en label TipTopNL heeft omgedoopt tot Leico Music.
‘De vioolpartijen zijn weer ingespeeld door leden van mijn eigen familie, de videoclip is verzorgd door Jaap van Didden van JvDRecording en de promotie door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk’, aldus Henna.

Bekijk hier de videoclip : Henna Grunholz - Kleine Noella

Meer informatie : Facebook Henna Grunholz
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.