DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Sébastiaan : Nu En Dan !

Op 8 jarige leeftijd begon Sébastiaan  in de muziek en vanaf zijn 14e ging hij als professional aan de slag met en voor diverse projecten en producties. In 2006 bracht Sébastiaan  voor het laatst een single uit en toen werd het stil. Sébastiaan bleef wel tot 2017 radio maken bij een lokale omroep en daar ontving hij menig artiest in zijn programma. Ook organiseerde Sébastiaan 5 jaar lang een zomerfestival op het strand van Wassenaar waar de artiesten naar toe kwamen. Het liedjes schrijven ging gewoon door en er werden in de afgelopen jaren meerdere songs geschreven, maar ze werden niet uitgebracht. Toch begon het weer te borrelen en nu na 13 jaar komt er dan toch weer een single uit.
Deze single krijgt als release datum een speciale datum mee, namelijk 28 augustus. Als cadeau voor de verjaardag van zijn moeder, zij ontvangt op deze dag dan ook het eerste exemplaar. Vanaf deze datum zal de plug ook starten en zal de single via alle bekende download portals verkrijgbaar zijn. De oorsprong van de song ligt in 2006, in dat jaar schreef hij de Engelstalige song “Now and then”. In mei 2019 kwam hij tijdens het opruimen van computerbestanden deze song weer tegen. Dit gaf aanleiding om een Nederlandstalige tekst er op te schrijven en zo ontstond de nieuwe single “Nu en dan”. Een piano ballad die de passie voor pure muziek, die er als singer songwriter nog steeds is, zeker laat horen!

Meer informatie : Facebook Sébastiaan
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.