DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Change Of Key : Gewoon Speciaal !

Change of Key, bekroond met diverse Nederlandse Country Music Awards, is niet in één muzikaal hokje te plaatsen. Hun muziek is een mengeling van ‘Country & Side Roads’. Naast Country music zijn ook zeker de invloeden van Americana, Singer/songwriter, Bluegrass en Easy listening verweven. En daar komt nu iets bij namelijk Nederlandstalig. Voor het eerst in de muzikale geschiedenis van dit meervoudig bekroonde country trio hebben ze een Nederlandstalige CD opgenomen en uitgebracht.
En met recht kan er nu al gesproken worden over een beauty van een single met een geweldige tekst en dito arrangement. “Gewoon Speciaal” is het verhaal dat een gewone dag niet gewoon is maar speciaal. Een single met een tekst die zeker door velen als heel speciaal zal worden ervaren. En mocht je denken alles is gewoon kijk dan met de ogen van een kind die alles nog zo verwonderlijk vindt.
Vanaf vandaag in de download – de streaming en natuurlijk live te horen tijdens de vele optredens in eigen en buitenland van Change of Key.

Meer informatie : www.changeofkey.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.