drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Adrian Mey : Geef Mij Je Hand !

Adrian werd als Arie Meijerman geboren op 5 september 1955 te Dalfsen en muziek zat hem al snel in het bloed. Al jaren is Adrian geen onbekende meer op diverse (feest) avonden in diverse horecazaken, feesttenten, bruiloften en op bedrijfsfeesten. Na een aantal jaren te hebben meegedaan aan diverse talentenjachten in zowel binnen- als ook in het buitenland (Duitsland en België), aan Hennie Huisman's Soundmixshow, betreedt hij nu regelmatig het podium. En als Adrian op het podium verschijnt dan ben je vezekerd van feest met hoofdletter F.
Met zowel de hits van vandaag als zijn eigen (single) successen weet de tegenwoordig in Aduard wonende zanger de sfeer er goed in te krijgen en houden. Door gezondheidsproblemen is het even stil geweest rond Adrian maar dat heeft hij achter zich gelaten en hij is terug en hoe. In studio van Coos Grevelink heeft Adrian Mey een hit uit de jaren 70 muzikaal opgepoetst en uitgebracht. “Geef mij je hand” van de legendariche Duitse schlager zanger Roy Black maar nu met het Adrian Mey jasje is vanaf heden te downloaden te streamen en vooral aan te vragen bij je favoriete radiozender(s).

Meer informatie : Facebook Adrian Mey
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren