DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe single en hernieuwde samenwerking voor Kevin Smit !

De release van Kevin Smit zijn nieuwste single ‘Als jij toch gaat!’, op 14 augustus, kondigt een nieuwe hernieuwde samenwerking tussen Emile Hartkamp, Norus Padidar en Kevin Smit aan. De up-tempo en makkelijk meezingbare track zal uitgebracht worden via Dutch Star Music Productions en zal verkrijgbaar zijn via alle download- en streaming portals.

Voor Kevin is de samenwerking met Emile Hartkamp en Norus Padidar een logische keuze: "ik heb al eerder mogen samenwerken met Emile en Norus en we hebben een enorm fijne klik. Toen we de muzikale richting bespraken zaten we direct op één lijn en begrepen we direct wat ons te doen stond. Emile en Norus gingen direct aan de slag en lieten me snel prachtige tracks horen. We besloten om ‘Als jij toch gaat!’ als eerste single uit te brengen en daar de bonustrack ‘geef al jouw tranen maar aan mij’ aan toe te voegen.”

Bekijk hier de videoclip van Als Jij Toch Gaat : Kevin Smit - Als Jij Toch Gaat

Beluister hier het nummer van geef al jouw tranen maar aan mij : Kevin Smit - Geef Al Jouw Tranen Maar Aan Mij

Meer informatie : www.kevinsmit.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.