DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Gio Swikker steekt Spaans liedje in nieuw Nederlandstalig jasje : Mijn Hart !

De nieuwe single van Gio Swikker, getiteld ‘Mijn hart’ staat bol van vrolijke accordeongeluiden. Via zoekwerk op het internet kwam Gio dit oorspronkelijk Spaanse nummer tegen. Producer Roy Otters kreeg de opdracht om het lied compleet te verbouwen en dat is hem aardig gelukt. Dat was ook de insteek van het inmiddels 15 jarige talentje uit Den Haag die sinds 2013 z’n plaatjes uitbrengt bij Rood-Hit-Blauw.

Ondanks z’n jonge leeftijd weet Gio al geruime tijd dat hij zanger wil worden. Daarnaast speelt sport een belangrijke rol in z’n leven. Momenteel volgt hij daarom de opleiding Sport, Hulp en Dienstverlening.

‘Je moet natuurlijk als zanger singles blijven maken en promoten. Gelukkig heb ik een team achter me staan die me daar enorm mee helpen. Ik ben heel erg tevreden over Ronald Visch. Vanaf het eerste moment dat Antonio Holsken me kennis liet maken met Ronald heb ik een goede band met hem. Hij steekt echt z’n handen voor me uit. Datzelfde geldt voor Score Promotions. Zij zorgen ervoor dat ik m’n singles in heel Nederland onder de aandacht kan brengen’, onthult Gio.
Roy Otters is ook verantwoordelijk voor de videoclip die in de buurt van Apeldoorn is opgenomen.

De CD single ‘Mijn hart’, waarvan de Nederlandse tekst geschreven is door Dennie Damaro is vanaf ’14 augustus 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Bekijk hier de videoclip : Gio Swikker - Mijn Hart

Meer informatie : Facebook Gio Swikker
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.