drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

“Maar nog steeds zijn we samen” is de titel van de nieuwe single van René Wanders !

René Wanders uit Emmen komt, nadat hij een tijdje te maken heeft gehad met gezondheidsklachten, met een prachtige single uit. Het nummer “Maar nog steeds zijn we samen” is geschreven door Jacques Verburgt en de muziek is gemaakt door John Collee. René Wanders heeft het nummer opgenomen bij zijn vertrouwde producer Martin Sterken. Mede door deze mensen heeft René weer een mooi nummer wat hem op het lijf is geschreven.

Afgelopen zondag was de druk bezochte Cd Presentatie en daar werd het nummer bijzonder goed ontvangen door het publiek. René Wanders heeft met dit nummer “Maar nog steeds zijn we samen” er weer een pareltje bij in zijn repertoire, dat mag gerust gezegd worden. Het nummer is niet echt autobiografisch, maar toch ben ik mijn vrouw heel dankbaar dat zij al zoveel jaren aan mijn zijde staat, want ik ben niet altijd de makkelijkste, aldus een trotse René Wanders.

René Wanders is geboren op 1 september 1966 en is ruim twaalf jaar geleden begonnen met zijn muzikale carrière en zeker niet onverdienstelijk. Zingen is na Grasbaanraces / Motorcross zijn grootste hobby, en dat hij dit allemaal kan en mag doen komt zeker door de steun van zijn vrouw en kinderen, want René Wanders is een trotse man en vader.

Maar ook een speciaal woord van dank gaat uit naar Jan en Hester. Samen met al deze mensen gaat René Wanders volop genieten van zijn nieuwe nummer “Maar nog steeds zijn we samen”

Beluister hier het nummer : Rene Wanders - Maar Nog Steeds Zijn We Samen

Meer informatie : Facebook Rene Wanders
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren