drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Dario vindt rapper via oproep Facebook !

Wat jij ook doet’ is de nieuwe single van Dario samen met rapper Jédré. De zanger had voor de nieuwe single een rapper nodig en plaatste daarom een oproep op Facebook. Jédré reageerde op het bericht. Een jonge rapper van 27 jaar die Dario kent, omdat hij vroeger met zijn vader heeft gevoetbald. Doorslaggevend was de eigen input die de rapper gaf aan het nummer. 
Voor de single ‘Wat jij ook doet’ had Dario de tekst voor zichzelf én voor een rapper klaar. De zoektocht begon naar de juiste persoon voor het rap-gedeelte. Na een aantal overwegingen besloot de zanger een oproep te plaatsen op Facebook. Rapper Jédré, die eigenlijk Jerry Kenbeek heet, reageerde enthousiast en paste de rap direct aan naar eigen inzicht. Een goede zet, want dit werd erg gewaardeerd door Dario. Bovendien kende hij Jédré al. “Ik heb vroeger gevoetbald met zijn vader”, onthult Dario.
Dario was al razend enthousiast over ‘Wat jij ook doet’. “Dit is te gek, voor wie is deze?”, reageerde de hit-zanger toen hij voor het eerst de demo te horen kreeg. “Voor jou!”, antwoordde producer Jeroen Dirksen. Het liedje waarin de vrolijkheid wordt aangedikt door te fluiten is precies wat Dario wil. “Met dit nummer hoop ik weer de mensen te verblijden en ze een goed gevoel geven als ze het nummer horen.”, aldus Dario.

Bekijk hier de videoclip : Dario Ft. Jédré - Wat Jij Ook Doet

Meer informatie Dario : www.dario.nl

Meer informatie Jédré : Facebook Jédré
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren