Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Javi Escalera brengt een bijzondere single uit : Het Terras !

Na 4 jaar komt Spaanse Rotterdammer Javi Escalera, bekend van o.a. Jij en ik, No me Hables, Alles draait om liefde, Avond en Baila Morena Mia, opnieuw in de schijnwerpers met de prachtige single “Het Terras”. Het Terras is gecomponeerd door KC Porter en Osborne, en Javi Escalera heeft de tekst geschreven.
Het lied gaat over de ontmoeting tussen twee ex geliefden, op het terras waar zij vroeger altijd samen kwamen. Daar beleven zij een speciaal moment, met een realistische kijk op de liefde. Op de datum van uitkomen, is Javi precies 28 jaar getrouwd met zijn jeugdliefde Virginia, dus het liedje is niet autobiografisch, maar omschrijft wel een situatie die zich tussen (ex)geliefden af kan spelen.
Hoewel hij al 4 jaar geen singles uit heeft gebracht, heeft hij niet bepaald stilgezeten. Naast de vele optredens in het land, het schrijven van liedjes voor anderen, en de projecten als sessiezanger (o.a. Minidisco.nl), acteur (o.a. Anwb reklame) en voice-over (o.a. Rijksmuseum), heeft hij enkele singles uitgebracht van getalenteerde jongeren vanuit zijn platenmaatschappij Funky Creations, waarvan hij mede eigenaar is.

Javi hoopt van harte dat zijn Terras een ieniemienie beetje bij mag dragen aan meer begrip en een betere verstandhouding tussen geliefden en exgeliefden. Alles draait om liefde; want liefde is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt.

Bekijk hier de videoclip : Javi Escalera - Het Terras

Meer informatie : www.javiescalera.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.