Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


‘Mijn zomerliefde’ is de nieuwe single van Wesley Broens !

Al op jonge leeftijd was Wesley bezeten van muziek en was hij in het weekend regelmatig te vinden in de uitgaansgelegenheden waar hij met zijn opzwepende Nederlandse repertoire de tent op zijn kop zette.

Wesley verwierf landelijke bekendheid na zijn deelname in het succesvolle RTL5 reality programma ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’ en in 2016 verscheen Wesley's single ‘Ik Wil Jou’, een zéér pakkend liedje die niet uit het hoofd te krijgen is! De bijbehorende clip is al meer dan 1 MILJOEN keer bekeken op YouTube en is dus een regelrechte hit te noemen! Opgenomen op het prachtige eiland Mallorca met zon, zee en de gehele cast van het RTL5 programma ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’.

Sindsdien maakt Wesley steeds meer naam als zanger en met de nieuwe single 'Mijn zomerliefde’ zijn de verwachtingen dan ook hoog gespannen. 'Mijn Zomerliefde’ is verkrijgbaar op alle bekende download- en streamings portals. Promotie: UltimateDisk.

Bekijk hier de videoclip : Wesley Broens - Mijn Zomerliefde

Meer informatie : www.wesleybroens.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.