Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Tinus Hoekstra : Met Jou Kan Ik Wel Blijven Dansen !

Nadat Tinus Hoekstra ruim 8 jaar geleden zijn singles landelijk uitgebracht zag worden, liep zijn agenda vol en deelde hij plots de podia met de grootste namen uit het volkse Nederlandstalige circuit. En die carrière in de muziek welke zich toen aandiende, is er daadwerkelijk ook gekomen. De talentvolle zanger uit Doetinchem heeft ondertussen meer dan 10 eigen singles op zijn naam gezet terwijl in 2015 zijn debuutalbum ‘Blijf Bij Me Vannacht’ verscheen. Tinus is een krachtpatser op elke bühne met een dijk van een stem!

Dat het crescendo gaat met de muzikale loopbaan van Tinus, zal op 11 augustus weer eens tot uitdrukking komen. Dan namelijk staat hij centraal tijdens de Gipsy Beach Party aan de Rhederlaagse Meren te Lathum waar meer dan 10 topartiesten acte de préséance zullen geven. Hierbij zal tevens de videoclip worden opgenomen voor zijn nieuwste single: ‘Met Jou Kan Ik Wel Blijven Dansen’. Deze vrolijke zomerse song geproduceerd door Frank Verkooyen en waarvoor Femke Reuvers de tekstbewerking verzorgde, ligt vanaf nu in de (digitale) winkelschappen! Alweer zo’n fraai product uit de van Nationale Artiesten Parade !

Beluister hier het nummer : Tinus Hoekstra - Met Jou Kan Ik Wel Blijven Dansen

Meer informatie : www.tinushoekstra.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.