Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Tina Anders : Sei Wie Du Bist !

Met "Zusammen tanzen wir im Regen" – is de nieuwe Tina Anders tijdperk begonnen en met "Sie wie du bist " heeft Tina een nieuwe titel aan haar nieuwe tijdperk toegevoegd!
Tina Anders verschijnt in de toekomst met nieuw geluid. Niet alleen, maar ook muzikaal is de zangeres zelf ontgroeid en begint helemaal nieuw.

In de afgelopen twee jaar heeft Tina Anders gezocht naar een nieuwe muzikale weg en die heeft ze gevonden ze heeft haar hart en buikgevoel gevolgd en zingt op instinct en haar teksten komen recht uit haar hart
"Ik heb geleerd uit het verleden veel en meegemaakt, nu ik zing wat ik wil zingen en wat ik in hart en nieren", zegt de ambitieuze maar bescheiden kunstenaar. Tina laat op een indrukwekkende manier zien dat de afsluiting van het verleden kan inspireren. Met de nieuwe single zal de sympathieke Oostenrijkse zangeres vele nieuwe fans aan zich gaan binden zowel in haar eigen land als ver daarbuiten. De muziek van Tina Anders is beschikbaar als cd maar ook als download via o.a. iTunes en via de steamingsites als Spotify.

Beluister hier het nummer : Tina Anders - Sei Wie Du Bist

Meer informatie : Facebook Tina Anders
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.