Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Change Of Key heeft oud nummer op Single uitgebracht : In The Mood For Food !

Er gaat geen optreden voorbij of de vraag is of we het nummer "In the mood for food"willen spelen. En natuurlijk doen we dat en vinden we het fijn dat dit nummer na bijna tien jaar het nog steeds super doet tijdens onze live optredens." aldus Marijke de Jong , de zangeres van Change of Key. Waarom het nummer nooit op single is verschenen kan ze niet beantwoorden wel dat het nummer vanaf heden op single is verschenen en beschikbaar is via de download en streaming sites.
Change of Key bstaat uit 2 dames en een man en spelen op vele (inter) nationale podia en doen dat al vele tientallen jaren met super veel plezier. "Of het een zorgcentra , een feesttent of een zaal van 5000 mensen wij hebben altijd een feestje en dat proberen we over te brengen naar ons publiek. En aangezien we vaak direct al worden teug gevraagd doen we het goed" aldus de altijd goedlachse Marijke. Change of Key heeft de afgelopen maanden een 2 tal singles uitgebracht en wij kunnen alvast verklappen dat er druk wordt gewerkt aan een single die zal gaan verschijnen eind september. Blijf bij en wordt vriend van Change of Key

Beluister hier het nummer : Change Of Key - In The Mood For Food

Meer informatie : www.changeofkey.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.