Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Ruud Versteeg geeft met Extase opnieuw visitekaartje af !

Ruud Versteeg straalt weer als vanouds. Met z’n vorige in november 2018 gelanceerde single ‘Niemand is zo bijzonder’ probeerde hij na een groot aantal rumoerige jaren achter de rug te hebben gehad weer in rustiger vaarwater terecht te komen. Met z’n nieuwe single ‘Extase’ laat Ruud horen dat hij weer een stapje hoger op de ladder is belandt. Ruud’s doelstelling om z’n zangcarrière professioneel aan te pakken begint z’n eerste vruchten af te werpen.

Net zoals z’n comeback single is ‘ Extase’ geschreven door Hans Louws. Deze uit Almelo afkomstige tekstschrijver heeft als prettige bijkomstigheid dat hij goed luistert naar z’n opdrachtgever. ‘Telefonisch geef ik het onderwerp aan. Daarna probeert hij de informatie die verder te tafel kwam toe te passen. Ik ben heel blij dat Hans deel uitmaakt van mijn team. Dat geldt ook voor producer Ger Oerlemans en Bert Schenau van Storm Records. Deze mensen hebben ervoor gezorgd dat ik muzikaal weer steviger in het zadel kwam zitten’, aldus Ruud.

Naar verwachting kan ‘Extase’, mede door het zomerse tintje, rekenen op veel aandacht van de Nederlandstalige radiostations. ‘Daarnaast hoop ik dat ik het nummer met grote regelmaat mag vertolken bij m’n optredens. Met de pakkende tekst hoop ik het publiek in Extase te krijgen. Ik voel me weer als een vis in het water’, onthult Ruud.

Bekijk hier de videoclip : Ruud Versteeg - Extase

Meer informatie : Facebook Ruud Versteeg
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.