Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Arnold Hofmans : Koning Van Het Plein !

Met ‘Koning Van Het Plein’ presenteert de in 1983 te ’s Hertogenbosch geboren Arnold Hofmans een knaller van een zomerhit. Deze bewerking van een oude André Hazes song is uiterst geslaagd en herkenbaar. Aldus Arnold over zijn nieuwe single.  Arnold Hofmans timmert sinds 2006 aan de weg sinds het verschijnen van zijn eerste single ‘Ik Heb Met Jou Niets Te Maken’, geproduceerd door Kees Tel.
Vele optredens, enkele albums en singles zoals ‘Want Zo Ben Ik Geboren’, ‘Zwarte Haren, Bruine Ogen’, ‘Toe Kom In M’n Armen’, ‘Waarom Fluister Ik Je Naam Nog’, en ‘Luister Lief’ volgden. Hiermee was Arnold veelvuldig te horen op de Nederlandse radio stations en in de kroegen. ‘Koning Van Het Plein’ is tot stand gekomen i.s.m. producer Kees Tel en zal zich door de herkenbaarheid meteen in de oren van de luisteraar nestelen. Een bijpassende videoclip draait inmiddels volop op de clipkanalen. 

Bekijk hier de videoclip : Arnold Hofmans - Koning Van Het Plein

Meer informatie : www.arnoldhofmans.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.