Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Team FM Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu

Nieuwe Single Leroy Krielen : Dans Met Me !

De single “Dans met me” is een heerlijke zomerse plaat met een perfecte beat die een echte “Ibiza-sound” heeft!

Leroy Krielen (1995) uit Zevenbergen heeft al een aantal succesvolle singles op zijn naam staan. Zijn veelzijdige repertoire spreekt ontzettend veel mensen aan, en dat merkt hij ook aan de populariteit van zijn videoclips en het toenemend aantal boekingen. Met de zomer in aantocht is hij voor zijn nieuwste single weer de studio ingedoken met producer André Kooiman, waarmee hij inmiddels al een aantal jaren heel tevreden samenwerkt. Het resultaat is een heerlijk zomers nummer getiteld; “Dans met me”. De tekst schreef Leroy met André samen, die het nummer ook produceerde met een heerlijke zomerse vibe! Als extra bonus track heeft Leroy ook een knallende “Ibiza Moombathon Remix” laten maken, die vooral bij de party dj’s in de smaak zal vallen om de hele dikke beat!
De single is vanaf Juli 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. Ook zal wederom een vette videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt wederom gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze nieuwe zomer knaller laat Leroy Krielen een nieuw geluid horen waarmee hij bewijst een echte allround artiest te zijn!

Bekijk hier de videoclip : Leroy Krielen - Dans Met Me

Meer informatie : Facebook Leroy Krielen
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren