Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Team FM Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu

Nederland is een nieuwe schlagerboyband rijker met STORM !

3 juli kwam de eerste single ‘Jij Laat Mij Vliegen’ van de nieuwe Nederlandse popformatie STORM uit. STORM is de onlangs nieuw gevormde formatie bestaande uit Devon Donovan (Rijsenhout), Koen van der Heide ( Utrecht ) en Patrick la Lau (Leiden) die voorheen de formatie STORM3 vormden en twee nieuwkomers Edwin Saman (Hoogvliet) en Don Raven (Ermelo). Edwin en Don zijn na intensieve audities onlangs gekozen om STORM compleet te maken.

Het veranderen van een muziekgroep is altijd een riskante zet, maar in de videoclip blijkt deze keuze een winnende factor te zijn. De chemie en gezelligheid die de nieuwe clip van begin tot eind uitstraalt laat het lijken alsof Edwin en Don er al vanaf het begin bij waren. De vijf heren maken op speelse wijze gebruik van de dromerige omgeving en lijken de tijd van hun leven te hebben. Hierdoor komen sommige beelden meer over als spontane behind-the-scenes momenten. Ondanks de spontaniteit geeft de video genoeg ‘gelikte’ Boyband momenten: de mannen zijn qua kleding helemaal op elkaar afgestemd en zo krijgt ieder zijn close-ups.

En wat is een 5-delige Boyband zonder ten minste één catchy poplied over de liefde nou eigenlijk? Inderdaad, helemaal niks. In het nummer ‘Jij Laat Me Vliegen’ wordt het onderwerp goed aangesneden met een rustig begin. De rust is echter niet van lange duur: na een opbouw kickt het pop-tastische deuntje in de vorm van een dynamisch meezing-refrein goed in.

3 Juli de eerste single ‘Jij Laat Me Vliegen’ uit, de eerste single als vijftal. De single is een Nederlandse bewerking van ‘Flieger’ van de Duitse schlagerkoningin Helene Fischer. De tekst is door de mannen zelf naar het Nederlands vertaald. De single wordt uitgebracht door eigen platenlabel STORM3 Music Entertainment in samenwerking met UltimateDisk en Score Promotions.

Bekijk hier de videoclip : Storm - Jij Laat Me Vliegen

Meer informatie : www.storm3music.com
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren