drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Franz Joostink : Dat Is De Zomer !

“We gaan knalluh”, aldus volkszanger Franz Joostink die wordt gezien als de immer sympathieke en altijd vrolijke vertolker van het Hollandse lied. De uit Arnhem afkomstige Franz groeide op met Nederlandse muziek. Samen met zijn vader runde hij al op jonge leeftijd een eigen radiostation en Franz zong daarbij moeiteloos alle liedjes mee. Zijn droom om zanger te worden en eigen nummers uit te brengen, werd in 2016 bewaarheid. De eerste drie singles ‘Jij Bent Mijn Leven’, ‘De Laatste Keer’ en ‘Oooh Liefste’, zijn heel goed ontvangen en hoog op menig playlist terecht gekomen.


Zijn 4e single ‘Dat Is De Zomer’ wordt 1 juni officieel gepresenteerd tijdens de Summer-Single-Release-Party in Zalencentrum Bonny en Clyde te Arnhem, waarbij meer dan 10 artiesten zullen optreden. In een horecagelegenheid in het Spaanse Fuengirola (Malaga) is de videoclip geschoten van deze volgens Franz ‘zomerhit’, die de track in The Boom! Music studio heeft ingezongen. “Waar is de zonnebrand”, klinkt het op de feestelijke meezinger ‘Dat Is De Zomer’, in de release via Nationale Artiesten Parade. Heeft Franz Joostink wederom een single in handen waarmee hij hoge ogen kan gaan gooien? Dat zal deze zomer gaan blijken.. de verwachtingen zijn hooggespannen!

Bekijk hier de videoclip : Franz Joostink - Dat Is De Zomer

Meer informatie : www.franzjoostink.nl 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren