drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Bonne De Jong : Ik Sluit Het Boek !

De in Haarlem geboren en getogen zanger Bonne de Jong komt met een prachtige nieuwe single “Ik sluit het boek”. Het nummer is op mijn lijf geschreven aldus Bonne de Jong, het gaat namelijk over het belangrijkste in je leven, en dat is voor mij zeker mijn gezin.

Bonne de Jong is eigenlijk al zijn hele leven bezig met muziek, eerst gewoon lekker thuis in de wagen en met zijn familie en later is hij het land in getrokken om zijn kwaliteiten aan het publiek te laten horen. In de ruim 14 jaar dat hij nu echt als zanger aan de weg timmert heeft hij al veel optredens verzorgt, van privé feestjes tot aan optredens in cafés, hoewel dat niet echt zijn ding is, want hij komt pas echt tot zijn recht in de grotere feesttenten en grotere podia. “Ik sluit het boek” is geschreven door Frank van Etten en dat is een goede keuze geweest vind hij. Ik heb lang lopen denken bij welke studio ik mijn liedje ging opnemen, en na een gesprek gehad te hebben met Frank van Etten en zijn zoon Jamy van Etten, wist ik het meteen Melody Music Sound mag het gaan doen. Wat hij wilde gaan opnemen, was die nog niet over uit, maar toen Frank dit liedje liet horen wist hij gelijk dat hij de juiste keuze had gemaakt, ‘zijn hart volgen’. Het nummer “Ik sluit het boek” is een echt levensnummer, maar na dit nummer komt er zeker een vrolijk feestnummer, natuurlijk ook weer weg uit MMS studio in Apeldoorn.

Bekijk hier de videoclip : Bonne De Jong-Ik Sluit Het Boek

Meer informatie : Bonne De Jong-Ik Sluit Het Boek
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren