drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

“Zon op mijn bol” is debuut single voor Mitch de Vrind !

Mitch de Vrind uit Katwijk aan Zee is 26 lentes jong en heeft één doel voor ogen.... zingen en nog eens zingen. Begin 2019 is hij binnen gestapt bij de Melody Music sound van Frank en Jamy van Etten. Niet veel later zijn zij begonnen aan zijn eerste single “Zon op mijn bol”. Een lekker zomers nummer, een lied wat natuurlijk over zijn 2 grootste liefdes gaat. Dat is zijn vriendin, de zomer en de zon. Als dan de zon ook maar even begint te schijnen is Mitch met zijn vriendin te vinden aan het strand, en laat hij de zon lekker schijnen op zijn bol.
Mitch is werkzaam in de beveiliging en doet dat binnen zijn eigen bedrijf wat hij in de zomer van 2015 is gestart. Hierdoor is hij veel in de horeca te vinden waar ook zijn hart ligt, want hij heeft vele jaren in de horeca gewerkt in zijn vakantie dorp Hoenderloo op de Veluwe. Zo zie je maar weer, zon en vakantie is de schakel naar muziek. Elk weekend zingen dat is het liefste wat ik doe, om in elke kroeg, voetbalkantine of noem het maar op, de polonaise in gang te zetten en er een groot feest van te maken aldus Mitch de Vrind. En dat gaat hij zeker doen met zijn debuut single “Zon op mijn bol”

Bekijk hier de videoclip : Mitch De Vrind-Zon Op Mijn Bol

Meer informatie : Facebook Mitch De Vrind
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren