drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Donderschoer
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Peter Van Der Plas : Ik Leef M'n Leven !

Peter van der Plas een Haagse zanger (40 jaar) is een muziek liefhebber van uiteenlopende genres maar zelf nooit het idee gehad om zelf artiest te worden. Hij begon piano te spelen en daar werd hem gevraagd om ook mee te zingen en dat ging goed. Vaak ging hij bij vrienden/ collega artiesten kijken hoe het er achter de schermen aan toe ging en begon zo het zingen nog leuker te gaan vinden dan het bespelen van de piano en schreef toen zijn eerste eigen nummer genaamd “Ik geef je de wereld” wat hij als demo opnam en schonk aan de stichting van Brigitte Bosman (stichting Bribos)
Het nummer werd heel goed door iedereen ontvangen en kreeg het advies van een vriend er meer mee te doen. Peter besloot hier en daar gast optredens te doen en duetten met collega artiesten te zingen en zo is hij een volleerde entertainer geworden

Inmiddels is hij een samenwerking aangegaan met Frank van Etten om zo Nederland en de hitlijsten te gaan veroveren met het nummer “Ik leef m’n leven” want zijn eigen leven lijden dat doet deze zanger zeer zeker, maar wel voor de muziek. Frank van Etten tekent voor de tekst en de muziek en natuurlijk is het nummer geproduceerd en uitgebracht onder de naam Melody Music Sound in Apeldoorn.

Bekijk hier de videoclip : Peter Van Der Plas - Ik Leef M'n Leven

Meer informatie : Facebook Peter Van Der Plas
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren