drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Donderschoer
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

William Burg gaat dansend en sjansend de zomer tegemoet !

‘Dansen en sjansen’ is de eerste single van William Burg die op het JM Music label van zanger Jaman en z’n geluidsman Michael Smit verschijnt. Het is volgens de Brabantse zanger een heerlijke zomersingle waar je van gaat swingen. De tekst is geschreven door Frank van Etten en het geheel is opgenomen bij Manfred Recordings in Etten-Leur.


‘We hebben bewust gekozen voor een uptempo lied. Met m’n nieuwe team is besloten om de inmiddels bekende sound die ik al een tijdje gebruik te behouden. Jaman heeft het balletje allemaal aan het rollen gebracht. Samen met Frank van Etten heeft hij ‘Dansen en sjansen’ vanaf het begin opgebouwd. Manfred Jongenelis heeft daar vervolgens zijn sausje overheen gegoten, uiteraard met behulp van z’n accordeon’, onthult William.

Plannen voor de opvolger zijn ook al gemaakt. Het is de bedoeling dat rond oktober een ballad van de persen gaat rollen. ‘We hebben als doel gesteld om 2 tot 3 singles per jaar uit te brengen. Ik ben ook blij dat ik met JM Music deze plannen kan verwezenlijken. Nadat ik Jaman en Michael een paar jaar geleden tegenkwam is er zowel zakelijk als privé een vriendschap ontstaan. Ze hebben dezelfde ideeën en vechtlust als mij. De keuze om met hen te gaan samenwerken was dus niet zo moeilijk. We hebben er allemaal het volste vertrouwen in’, aldus William.

De single ‘Dansen en Sjansen’ is vanaf vrijdag 3 mei 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms.

Bekijk hier de videoclip : William Burg - Dansen En Sjansen

Meer informatie:  Facebook William Burg
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren