drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Donderschoer
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Sjoerd Mertens : Zo Bijzonder Mooi !

Zanger Sjoerd Mertens uit het Limburgse Nieuwstadt hield onlangs een grootse presentatie voor zijn single “Zo bijzonder Mooi”
Met een keur aan collega artiesten die Sjoerd bijstonden waaronder: John West, Sieneke, Frank van Etten, Tinus Hoekstra, Willie Oosterhuis en Mike Kanders.

Sjoerd timmert nu vanaf 2017 serieus aan de weg. Zijn eerste 2 single “Want jij” (2017) en “Jij bent alles” (2018) hebben dermate indruk gemaakt bij zowel Radio als TV dat er voor Sjoerd een behoorlijke (Gezonde) druk op staat om die goede lijn door te trekken. “Er zijn stappen gemaakt met de eerste 2 singles die we eigenlijk niet echt verwacht hadden, de reacties waren zo goed en de airplay was buitengewoon positief. We hebben dingen kunnen doen waar anderen misschien 6 a 7 singles voor nodig zouden hebben” Aldus Sjoerd.
De Verwachtingen voor “Zo bijzonder mooi” zijn dan ook heel erg hoog, de single is geschreven Frank van Etten en geproduceerd door Manfred Jongenelis. Met deze zomerse uptempo track doet Sjoerd een serieuze poging om aanspraak te maken op de zomerhit van 2019.

Bekijk hier de videoclip : Sjoerd Mertens - Zo Bijzonder Mooi

Meer informatie : Facebook Sjoerd Mertens
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren