drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Tim Douwsma : Jij Gaat Met Me Mee !

Tim Douwsma heeft de smaak van het zingen weer te pakken! Na het succes van zijn vorige single ‘Fryslân’, de ode aan zíjn Friesland, laat het multi talent opnieuw van zich horen met de ultieme zomerplaat ‘Jij Gaat Met Me Mee’.


In ‘Jij Gaat Met Me Mee’ zingt Tim over een opbloeiende liefde. Niet zo gek, want Tim is tot over zijn oren verliefd op zijn jeugdliefde Elske met wie hij onlangs is gaan samenwonen. ‘De tekst van ‘Fryslân’ kwam recht uit m’n hart, maar ‘Jij Gaat Met Me Mee’ is me ook op het lijf geschreven’, aldus Tim. ‘In m’n dromen vlieg ik met jou naar een eiland in de zon’, zingt Tim in het refrein, en dus nam de zanger de videoclip op tijdens zijn vakantie op Curaçao. ‘De perfecte locatie voor een mooie videoclip: zon, zee, strand en heel veel liefde’, vertelt Tim. ‘Veel beelden zijn met een drone geschoten, wat prachtige plaatjes oplevert, vooral als we in de zee op een SUP board staan. Waanzinnig!’
De tekst en muziek werden geschreven door Joost Griffioen en Ray Klaassen, twee bevriende songschrijvers van Tim. ‘Deze mannen hebben de boodschap perfect verpakt in een catchy up-tempo popliedje. Laat de zomer maar komen!’

‘Jij Gaat Met Me Mee’ is de eerste single van Tim in samenwerking met zijn nieuwe managementteam, Viking Entertainment, en is vanaf 19 april te downloaden en te streamen via de bekende kanalen.


Website : www.timdouwsma.com
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren