drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Frefre : Te Laat !

singer/songwriter frederique bos is 16 jaar en komt uit apeldoorn. zij is een meisje met extreem veel talent die er zo goed als niks voor hoeft te doen om iemand stil te krijgen. ze kan vrijwel alle genres aan en vind het heerlijk om op te treden, met het grootste gemak staat ze heel chill op een podium voor honderden mensen haar liedje te doen! naast het zingen heeft ze ook echt talent als het gaat om schrijven.. samen met hansen tomas heeft ze haar eerste nederlandstalige single geschreven. daarbij speelt ze zelf piano en een heel klein beetje gitaar.


het grappige aan haar is is dat je nauwelijks merkt dat ze 16 is, in haar doen en laten is ze al heel volwassen.. volgens haar ouders “een oude ziel”.. het afgelopen jaar heeft haar erg snel volwassen gemaakt, zij en haar ouders zijn geëmigreerd naar spanje, alles achterlaten en opnieuw beginnen..
ze gaat er goed mee om maar mist nederland wel. ze is van plan om over 1 jaar als haar school klaar is weer terug te keren naar nederland zodat ze verder kan bouwen aan haar carrière. nu komt ze regelmatig terug om schrijfsessies en recordings in de studio te doen.

qua persoonlijkheid is het een meisje met aan de ene kant een sterke eigen wil en ze is niet op haar mondje gevallen maar tegelijkertijd is ze onwijs onzeker, dat maakt haar een beetje mysterieus, onvoorspelbaar.. ze is open, sociaal en een emotioneel en creatief meisje.

Bekijk hier de videoclip : Frefre - Te Laat

Website : www.frefre.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren