drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Catharina Hulters : Wat Doe Jij !

Het is alweer enige tijd geleden, dat wij wat nieuws te horen en te zien kregen van Catharina Hulters.  Echter, niks aan de hand, maar de Artiest ondernam een zoektocht in haar muzikale hart. Een single opnemen en uitbrengen is niet moeilijk, en doen er velen, maar vaak zonder plan voor langere termijn en/of visie, waar ligt mijn liefde voor muziek eigenlijk, en…..hoe kan ik mij onderscheiden in het overvolle Nederlandstalige Muziek Landschap. Ze heeft daar ruimschoots de tijd voor genomen, en ging weer terug naar haar eerdere producers Emile Hartkamp & Norus Padidar, en sprak met hen over haar wensen en ‘eigen richting’.
Natuurlijk Nederlandstalig, en met woorden die zij spreekt en alle liefhebbers van het Volkse genre, maar graag in een ander jasje. Een kleine bescheiden knipoog naar de Soul en Motown, zonder dat je daardoor in een keer een Pop zangeres word. Dit is meer dan verassend gelukt, met de heerlijke nieuwe single ‘Wat Doe Jij’. De weg is ingeslagen en zal worden gevolgd, met diverse singles en lang samenwerking met haar producers. Een opvallende hernieuwde kennismaking, met de ‘andere’ Catharina Hulters. 

Bekijk hier de videoclip : Catharina Hulters - Wat Doe Jij

Meer informatie : Facebook Catharina Hulters
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren