DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Sabien Tiels : Dans !

Zijn we er wat vroeg bij? Voor een zomerhit? Wel, de komende week zal de temperatuur stijgen. Een moment waar de benen weer gestrekt kunnen worden en er volop gelopen zal worden. Wat is er dan mooier om dit te doen op DANS de nieuwe single van Sabien Tiels.

Sabien Tiels had in 2018 een topjaar met drie hitsingles op rij. “Hier en Nu”- “Je kent me beter dan ik”en “Eerst geloven en dan zien” DANS is een van de songs die ze vorige zomer schreef tijdens de songschrijfkamp Song City samen met haar Britse producer Paul Drew. Naast DANS schreef ze nog een tweetal songs die samen met nieuw materiaal en de genoemde hitsingles terug te vinden zijn op het album LICHT ( release 7 juni)
Sabien Tiels schrijft haar eigen nummers maar ook anderen nemen graag de nummers van Sabien op. Eveline Cannoot – Dana Winner en Laura Lynn zijn Vlaamse collega’s welke onlangs nummers van Sabien hebben opgenomen en uitgebracht.

Website : www.sabientiels.com
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.