DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Hugo Franks : Ouwe Gabber !

Met trots presenteert de Rotterdamse zanger / entertainer Hugo Franks zijn nieuwe single getiteld ‘Ouwe Gabber’. In 1986 is het nummer uitgebracht door Han Wellerdieck die eveneens de tekst schreef op de muziek van deze tijdloze Julio Iglesias klassieker.

Hugo Franks is ruim 30 jaar actief als muzikant / entertainer, waarvan de afgelopen 10 jaar als fulltime professional. Inmiddels heeft hij een goed gevulde agenda met optredens in binnen- en buitenland waaronder Duitsland, Spanje, Curaçao en Bonaire. Hugo Franks heeft door aanpakken en ondernemen zijn droom en passie waar kunnen maken en heeft zoals hij zelf zegt ‘de mooiste job ter wereld’ met optredens op cruiseschepen, vakantie resorts, casino’s en hotels in het hogere segment. Voor zijn repertoire is hij altijd opzoek naar de ‘pareltjes’ uit de muziek. Songs die iedereen herkend maar die niet dagelijks te horen zijn. Zo stond ‘Ouwe Gabber’ al een tijdje op zijn verlanglijstje. In zijn eigen studio maakte hij een nieuw arrangement en liet dit horen aan Han Wellerdieck, die in 1986 een enorme hit scoorde met dit nummer. Diezelfde dag nog belde een meer dan enthousiaste Han Wellerdieck Hugo op: “Ik zou het een eer vinden als jij dit nummer opnieuw uit zou brengen. Je hebt mijn volledige medewerking en support”.

De single is op 4 maart digitaal gereleaset en lijkt binnen een dag al onderweg te zijn om een hit te worden, net als in 1986! Radio stations in Nederland pakken de single direct op en ook aan de Spaanse Costa’s is ‘Ouwe Gabber’ op de Nederlandstalige stations met grote regelmaat te horen.

Bekijk hier de videoclip : Hugo Franks - Ouwe Gabber

Website : www.hugofranks.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.