drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Rowin Van Fessem : De Eerste !

Rowin van Fessem uit Roosendaal heeft zijn eerste single uitgebracht. De titel ‘toepasselijk’ “De Eerste” en het nummer wordt 20 april gepresenteerd tijdens een geweldige presentatie in La Carambole te Roosendaal. Maar om het nummer te horen hoef je niet te wachten tot 20 april. “De Eerste”is inmiddels verschenen op de download en streamingsites en ook de clip is al te zien op YouTube. Het nummer geschreven door het duo Lammers en Pepping laat horen waar het muzikale hart van de 23 jarige Brabander ligt namelijk Folk/Pop genre.
Rowin van Fessem is vanaf zijn 17e overtuigd van het feit dat hij zanger wil worden. Met als voorbeeld Andre Hazes ging hij op zoek naar de stijl die het best bij hem past en trad op in diverse plaatselijke cafeetjes. Dat was voor hem een goede leerschool en de opstap naar een optreden tijdens Roosendaal NL in november 2018. Lovend was het publiek na afloop van dit optreden en voor de Rowin het startschot om zijn droom te verwezenlijken namelijk het maken van een single. “De Eerste” is nu uit en daar zal het zeker niet bij blijven want er zijn er plannen voor een vervolg. De single is beschikbaar als cd – download en via de streamingsites.

Bekijk hier de videoclip : Rowin Van Fessem - De Eerste

Meer informatie Facebook Rowin Van Fessem
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren