drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Jos Bosma : Bekijk 't Maar !

Jos Bosma, de zanger uit Leiden zong vroeger zo nu en dan met vrienden op feestjes of in de kroeg. Vanaf 2017 heeft hij het zingen serieus opgepakt. Zijn nieuwe nummer “Bekijk ’t maar” is veelbelovend, ook dit is weer een nummer met zomerse klanken. Jos Bosma houdt van muziek die je laat bewegen. Dat is dan ook precies wat hij wilde voor zijn nieuwe single. Als ik zelf in de kroeg sta vind ik het heerlijk om te luisteren naar muziek die je laat bewegen”, aldus Jos Bosma. Daarom is hij opzoek gegaan naar een single die dat effect met zich meebrengt. 
Zijn laatste single ‘Want zij’ was echt een single waar je op dansen kon en waar het voorjaar mee ingeluid kon worden. Voor de 6e single van de Leidsche zanger is hij de studio ingedoken met Frank van Etten om deze nieuwe single op te nemen en wordt natuurlijk ook weer uitgebracht onder Melody Music Sound van Frank van Etten. Met het uitbrengen van deze single “Bekijk ’t maar’ wat alweer de 2e in 2019 is, wordt het voor Jos een mooi jaar en is nog maar het begin, want hij heeft nog grootse plannen voor dit jaar. Zijn wens om een duet op te kunnen nemen met zanger Brace, waar hij sinds vroeger groot fan van is blijft nog steeds staan, maar hij heeft al wel een mooi duet opgenomen met Frank van Etten wat op het Duetten album van Frank van Etten staat. Wat helemaal TOP is , is dat hij op 9 mei in de AHOY mag optreden in het voorprogramma van Frank van Etten en zal hij zeker zijn nieuwe single laten horen. maar nu eerst genieten van dit mooie nummer “Bekijk ’t maar”. 

Bekijk hier de videoclip : Jos Bosma-Bekijk 't Maar

Meer informatie : Facebook Jos Bosma
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren