drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Nieuwe Single Andy Bens : Pak Mijn Hart !

“Pak mijn hart” is de nieuwe single van de Belgische Andy Bens Andy Bens uit Borgerhout (B) was er al jong bij wat het zingen betreft. Als knaapje van 6 jaar oud zong hij al de sterren van de hemel , en met een breed repertoire gaf hij destijds al spetterende optredens weg. Toen hij wat ouder werd, maakte hij een eigen hobbystudio, waar de hele dag zingen op het menu stond.
Zijn muzikale weg leidde hem o.a. naar diverse talentenshows en kwam hij in aanraking met bekende namen. Ook figureerde hij als achtergrond zanger voor een nummer van “Isabelle A”, en stond hij in vele voorprogramma’s van bekende Belgische zangers. De reacties waren zo enthousiast dat Andy Bens in 1995 besloot de studio in te gaan, en daar werd het nummer “Dit is je leven” opgenomen. Dit nummer werd door de Belgische zenders zeer goed ontvangen. Het veelzijdige talent van Andy Bens bleef niet ongemerkt, en won in het programma “Vakantiekriebels” van Koen Wauters een reis naar Spanje. Vanaf toen was er geen houden meer aan en kreeg hij veel lovende reacties, van bekende artiesten bij verschillende tv programma’s, en bleef hij werken aan het ontwikkelen van zijn talent. Want zingen dat was zijn roeping! Andy heeft vele nummers opgenomen, en met succes. Zijn nieuwe nummer “Pak mijn hart” is opgenomen bij Dave van Well van Dutch Artist Music. Als extraatje voor de fans is er ook een bonus track opgenomen genaamd “ Een nieuwe dag”. Al met al is Andy lekker bezig en hoopt met dit nummer ook de Nederlandse fans aan zijn voeten te krijgen. Aan zijn veelzijdige talent en enthousiasme zal het zeker niet liggen!

Bekijk hier de videoclip : Andy Bens - Pak Mijn Hart

Website : www.andybens.be
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren