drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Nieuwe Single Joy Woelders : Fiësta Olé !

Dit jaar zal er weer gedanst worden op de muziek van Joy Woelders, want met zijn nieuwe single Fiesta Olé is stil blijven staan bijna niet mogelijk.
De 33 jarige Joy Woelders geboren in Groningen en woonachtig in het mooie Hardenberg, komt met zijn nieuwe verfrissende single “ Fiesta Olé ” Zoals de naam al doet vermoeden is “ Fiesta Olé ” een heerlijk ,vrolijk en dansbaar nummer. Het geeft je gelijk een instant zomergevoel. Ook dit nummer heeft Joy wederom zelf geschreven en is gecomponeerd door Arjan Venemann en is opgenomen bij AV Audio Producties. De vrolijke, spetterende videoclip is gemaakt in zijn geboorteplaats Groningen door Sander Drooglever van Xandro Media


Joy heeft met zijn nieuwe singel wederom een top productie in handen en hoopt met dit nummer iedereen mee te nemen op de vrolijke klanken. Hij kan niet wachten om de mensen te laten dansen op deze nieuwe single tijdens zijn live optredens in het land! Na zijn vorige nummers “Hardenberg” “Bedankt dat jij er bent” “Ik wil nu met je dansen” is deze spontane, gezellige zanger een steeds meer gevraagde artiest geworden. Joy Woelders is erg dankbaar en blij met deze ontwikkelingen en werkt daar ook keihard voor. Zijn fan schare breid zich steeds verder uit en hij gaat ver om het zijn fans naar de zin te maken. Joy zorgt ervoor dat zijn optredens staan als een huis, en dat zijn fans niets te kort komen, een echte ras artiest en weet iedere keer weer de tent op zijn kop te zetten Met “Fieste Olé” zullen ook wederom de beentjes van de vloer gaan en zullen vele heupen swingend bewegen, want stil zitten bij dit nummer is niet mogelijk Zijn repertoire bestaat uit eigen nummers en grote hits van Andre Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, John West en nog veel meer. Alle ingrediënten dus voor een feestje wat je niet snel meer zal vergeten!

Bekijk hier de videoclip : Joy Woelders - Fiësta Olé

Meer informatie : Facebook Joy Woelders
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren