Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Gerry Holland : Wat Jij Me Aan Hebt Gedaan !

De nieuwe single 'Wat jij me aan hebt gedaan' van Gerry Holland ontlokt veel reacties. De bijbehorende clip staat sinds donderdagmiddag op Youtube en hij krijgt vele berichten. "Ik krijg allemaal privé berichten van mensen die in dezelfde situatie zitten.", aldus Holland.  
Toen Gerry Holland door Carla Schot geattendeerd werd op het nummer, heeft hij eerst goed naar de tekst geluisterd. "Dat vond ik heel erg pakkend.", vertelt de zanger. Door deze single is hij overstag gegaan om nu toch een single op te nemen. Gerry: "Ik ben erg druk met mijn taxi-bedrijf, maar wilde toch deze plaat opnemen". Bovendien zei ook producer Gerto Heupink dat hij het een leuk en pakkend nummer voor hem vond.

De reden om de single door te zetten vanwege de pakkende tekst, wordt nu nog meer kracht bij gezet. De single staat sinds donderdagmiddag op Youtube en de taxichauffeur ontvangt allerlei berichten. "Ik krijg allemaal privé-berichten van mensen die in dezelfde situatie zitten.", vertelt Gerry. Er komen ook berichten binnen van mensen die in scheiding liggen. Dat is voor de zanger erg dubbel. Hij wil mensen niet verdrietig maken, maar het is wel mooi dat zijn muziek de mensen zo raakt.

Bekijk hier de videoclip : Gerry Holland - Wat Jij Me Aan Hebt Gedaan

Website : www.Gerryholland.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.