drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuw nummer van Guney van den Oetelaar uit s'Hertogenbosch : Jij gaf mij m'n hart weer terug !

Guney van den Oetelaar uit Den Bosch, had al als kind de wens om zanger te worden hij begon in 2006 zijn zangcarrière en inmiddels heeft Guney zijn vleugels uitgeslagen om die wens te verwezenlijken.
Hij heeft hij sinds die tijd al vijf singles uitgebracht, “Het meisje van mijn dromen” “Een wens” “Dans toch met mij” “Zij zoekt haar eigen vader” “Het zijn jou ogen” en dan nu “Jij gaf mij m’n hart weer terug” Het nummer is volledig geschreven en geproduceerd door Frank van Etten, en Guney brengt met zijn kenmerkende stemgeluid dit prachtig nummer ten gehore

Guney heeft zijn vleugels uitgeslagen om de wens om de Nederlandse muziekmarkt te veroveren te verwezenlijken en hoopt mede hierdoor nog meer optredens in het land te gaan krijgen De altijd lachende zanger komt nu dan met zijn nieuwste single “Jij gaf mij m’n hart weer terug” En hoopt hiermee toch een hitje in handen te hebben.
Al met al lijkt niets Guney van den Oetelaar in de weg te staan om 2019 goed te beginnen samen met zijn nieuwe team Melody Music Sound heeft hij in ieder geval een topproduct afgeleverd.

Bekijk hier de videoclip : Guney van den Oetelaar - Jij Gaf Mij M'n Hart Weer Terug

Meer informatie : Facebook Guney van den Oetelaar
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren