drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

John uit Zwolle komt met nieuw nummer "Fluister mijn naam" !

Het nummer “Fluister mijn naam” is het nieuwe nummer van John Mestebeld  “Fluister mijn naam” is wederom een nummer geschreven en geproduceerd door Martin Sterken. Een mooi vlot nummer, lekker Up tempo, beetje schlager stijl. Een heerlijk lied om te zingen aldus John Mestebeld zelf. Hij had gevraagd aan Martin Sterken ,zijn producer, en Henri van Velzen om eens wat anders te doen. En zo ontstond dit mooie nummer en John hoopt dan ook dat “Fluister mijn naam” zal aan slaan !

Zingen is al lange tijd een passie voor John, die in het dagelijkse leven een succesvolle ondernemer uit Zwolle is. Eigenaar van het grootste schoorsteenveegbedrijf van Nederland en heeft een bedrijf in mechanische ventilatie. Bij toeval leerde hij jaren geleden Henri al kennen. ‘Veel mensen uit zijn kennissenkring vonden dat ik best een goede stem had en dat ik daar een keer iets mee moest gaan doen. Zelfs een aantal zangpedagogen deelden die mening. Henri stelde voor om naar Martin Sterken te gaan om gewoon even een demo op te nemen. Ik twijfelde, maar heb toch besloten om de uitdaging aan te gaan’, vertelt John.
Dit nummer is een voorloper op wat komen gaat, want binnen enkele weken zal hij samen met zijn vrouw een duet uit brengen, en dan zullen vele mensen denken van wat een bekend nummer, waar ken ik dat ook alweer van. Want een oude hit is in een hedendaags jasje gestoken door Martin Sterken.

Bekijk hier de videoclip : John - Fluister Mijn Naam

Meer informatie : Facebook John Mestebeld
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren