drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Frank Hoek : Ik Zeg Houdoe !

Frank Hoek heeft met 'Ik zeg houdoe' een hit te pakken  We mogen spreken van een heuse carnavalshit voor Frank Hoek. Frank zag namelijk met producer Kees Tel een oproep van taalvirtuoos Wim Daniëls waarin Wim op zoek was naar een vertaler van zijn geschreven carnavalskraker, dus Kees en Frank zijn aan de slag gegaan in de studio van Kees en binnen 3 uurkes hadden ze een single op de plaat staan.


Het lied vindt zijn oorsprong in een inmiddels uitgebracht boek. Daniëls: "Ik heb een boek geschreven over het woord houdoe en toen dacht ik, misschien past daar ook een carnavalslied bij. Toen heb ik me aan een tekst gezet."

Het carnavalsgenre kent vrij veel liedjes die aan de platte kant van het spectrum zitten, 'Houdoe' is dat zeker niet. "Er zit wel een verhaal in. De hoofdpersoon is een vrouw bij wie iemand op bezoek komt. Die vrouw vindt het prachtig en ze vindt het natuurlijk ook heel jammer dat ze weg gaat."

"De hoofdpersoon zegt houdoe in de hoop dat haar gast weer terugkomt, zodat ze ook wat aanspraak heeft. Er zit dus inderdaad weemoed in." Aldus taalvirtuoos Wim Daniëls, en is zeer vereerd dat Frank daar samen met Kees een heuse hit van hebben weten te maken. Het loopt als een speer want binnen 2 weken zijn er op Youtube al 20000 weergaven verzameld en de hit is op dezelfde avond al te zien geweest in het programma van presentator Twan Huys "RTL Late Night", waarin zelfs Patty Brard dit als een hit te kennen gaf.
Inmiddels ook al op Npo Radio1 ( Frits Spits ) en bij NPO Radio2 ( Spijkers met koppen ) te horen geweest. Verder staat hij in de toplijsten van meest gestreamde en gedownloade single op dit moment. Komende zondag ( 17 feb ) is er ook heuse cd presentatie bij Cafe de Smidse Torenstraat 8-10 s'Hertogenbosch tussen 17.00 en 22.00 uur waarbij Wim Daniëls en collega diverse muzikanten aanwezig bij zullen zijn.

Bekijk hier de videoclip :  Frank Hoek - Ik Zeg Houdoe

Meer informatie : Facebook Frank Hoek
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren