drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

’Haagse Politiek’, eindelijk een herkenbaar lied!

Songwriter schrijft meezinger over de Politiek. : Met de Provinciale Statenverkiezingen op komst slaat de Haagse koorts onder politici weer toe. Het klimaatakkoord en het kinderpardon doen de coalitie zelfs wankelen… De strijd om de kiezer begint, tijd voor een toepasselijk lied! De single ‘Haagse Politiek’ van componist/tekstschrijver Kees Bouwman haakt hierop in. Een tijdloos lied over de politiek en politici in het algemeen. Wie zijn zij? Wat is hun drive? En, bovenal, wat vinden wij als volk van de Haagse Politiek?


Zanger ondergeschikt aan lied.
Kees Bouwman schrijft tot dusver voor andere artiesten, maar zingt dit keer zelf het lied omdat zijn stem en persoonlijkheid hier goed bij passen. Volgens hem is in dit lied de zanger ondergeschikt, waardoor hij zelf niet voorkomt in de bijbehorende videoclip. Hierin spelen onze politici de hoofdrol. Wij zien ze voorbij komen in toepasselijke politieke fragmenten uit de media. Ook zingen ze allemaal uit volle borst mee!

Downloaden/streamen ‘Haagse Politiek’.
Het nummer is niet op cd-single uitgebracht. Iedereen kan het nummer downloaden of beluisteren via ITunes, Spotify en alle andere bekende download- en streamingkanalen. De videoclip is onder andere op Youtube te vinden.

Over Kees.
Kees Bouwman (1956, Amsterdam) bracht zijn jeugd door in Hillegom en verhuisde later naar Soest. In zijn jonge jaren speelde hij als gitarist in diverse rockbands, ondermeer in het voorprogramma van Herman Brood. Zijn passie is het schrijven van muziek, eerst instrumentaal, later ook teksten en liedjes. Uitdagingen zijn voor hem vooral onderwerpen die nauwelijks bezongen zijn. Met gevolg onder meer deelname aan de landelijke wedstrijd voor een nieuw Amsterdams havenlied waar hij, met zanger Harry Slinger, met zijn lied in de finale belandde. Zijn laatste grote project was de nieuwe, nog uit te brengen, musical ‘Tussen hemel en aarde’, waarvoor hij het script en de liedjes heeft geschreven.

Bekijk hier de videoclip : Kees Bouwman - Haagse Politiek

Meer informatie is te vinden op de website: www.keesbouwman.nl 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren